Festival TIN Düsseldorf 2016

We hebben er enorme zin in om met DOC deel uit te maken van het 2016 The Improv Nights (TIN) festival in Düsseldorf! Barbara Beckmann heeft een geweldig programma samengesteld. Ga er maar even voor zitten:

Op vrijdag 4 november opent het festival met een spetterend concert met SymprovoiceSuzanne Mateysen’s MeeMaakMuziek, ADD ONE en Dad’s Phonkey.

Na een lekker relaxed Frühstück (Kaffee? Kaffee!), is er zaterdagmiddag een workshop met Peder Karlsson en het Dutch Organic Choir (1430-1700). De deelnemers aan de workshop maken daarna deel uit van het grote zaterdagavondconcert, met het Dutch Organic Choir en het Stimmorchester Hannover. Nog geen genoeg gekregen? Zondag geeft Peder een workshop van een hele dag, waarop hij ook zijn nieuwe boek “THE REAL CHOIR” presenteert. 

Voor het hele programma en tickets: zie de festial website: www.duesseldorfer-impro-voices.de

Dit wordt een fantastisch weekend, en we hopen dat jullie natuurlijk allemaal met ons meekomen naar Düsseldorf. Voor een concert, of twee, voor een workshop… of verwen jezelf eens lekker met gewoon de hele shebang. Zie je daar!
 

The Impro Nights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.