Aarhus Vocal Festival was fantastisch!

Wat hadden we een fantastisch weekend op het Aarhus Vocal Festival! We assisteerden Peder Karlsson bij zijn workshop Singers Tools en dat was te gek! We zegen een oor en oogstrelend concert waarin Merel Martens live improviseerde op een groot scherm vanuit Holland! En of dat nog niet genoeg was kregen we de prijs voor ‘MOST INNOVATIVE PERFORMANCE’ uit de hele competitie (vocal groups en koren samen) !!!! We zijn zo enorm geinspireerd en geraakt door al het vocale talent dit weekend. En  CONGRATS naar de geweldige Musta Lamaas, Syng Selected and Dekoor!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.