TIN’16 was geweldig!

Het TIN Festival -The Improv Nights in Düsseldorf afgelopen weekend, 4-5-6 november 2016, was geweldig. Het concert zaterdagavond was fantastisch, en we waren vereerd om het podium te delen met de fantastische zangers van het Stimmorchester Hannover!

En we hopen dat alle deelnemers (meer dan 50, wow!) net zo van de Organic Choir workshop hebben genoten die we samen met Peder Karlsson gaven als wij hebben gedaan!

Extra dank aan Barbara Beckmann, Gitte Wolffson en de rest van de crew van vrijwilligers die een berg werk hebben verzet. Great job! Iedereen die er was: tot volgend jaar! En wie het gemist heeft: tot volgend jaar!

Collage TIN 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.