2 comments on “Audities!

  1. Jullie audities zijn al voorbij… Maar ik ben toch wel erg geinteresseerd in wat jullie doen! Ik ben een (mezzo) sopraan met veel muzikale ervaring, vooral klassiek, folk- en wereldmuziek, en wat jullie doen klinkt zo interessant! Als de repetitiemomenten overeenkomen zou ik heel graag een keer voor willen zingen!

  2. Hallo Elke,

    Dank voor je reactie! De audities zijn inderdaad achter de rug, en er zitten op dit moment twee nieuwe zangeressen in hun proeftijd, vandaar dat we er nog niet over gecommuniceerd hebben. We zijn nog niet op de sterkte die we idealiter willen hebben, dus wie weet komt er nog een ronde, dan volgt meer nieuws.

    Hartelijke groet van DOC!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.