Terug naar onze wortels

DOC is in 2014 opgericht als project. Dat project was zo inspirerend dat we dit drie en een half jaar hebben vervolgd als wekelijks repeterende groep. Door ieders eigen ambities en mooie maar tijdrovende projecten hebben we nu besloten niet meer wekelijks bij elkaar te komen. Daarom gaat DOC terug naar de roots: we gaan weer op projectbasis werken. Dat geeft ruimte en nieuwe mogelijkheden om ook in andere samenstellingen muziek te maken.

Uiterlijk verandert er eigenlijk niet zoveel. We blijven eens in de zoveel tijd concerten geven, met onze unieke mix van composities en improvisaties. We zullen ons ook blijven ontwikkelen met nieuwe stukken en improvisatievormen. En natuurlijk kun je ons blijven boeken voor concerten en workshops, we blijven ook onze DOC-workshops voor improviseren en vocal leadership skills aanbieden.

Ons eerste project zit al in de pijplijn, en natuurlijk meteen voor iets bijzonders. Er komt een nieuw Nederlands festival voor geïmproviseerde vocale muziek aan, dat waarschijnlijk in oktober plaats zal vinden, waarop we een concert en workshop zullen geven. En misschien wel met een hele bijzondere gast. We houden jullie op de hoogte!

En nu gaan we drie geweldige jaren feestelijk vieren met twee concerten: op 17 februari in Nijmegen, en op 24 februari in D├╝sseldorf op het TIN festival. We zien je graag daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.