Een nieuw DOC

De fantastische ervaring op het Aarhus Vocal Festival in juni was een kroon bovenop de eerste drie jaar Dutch Organic Choir. Vol inspiratie terug uit Aarhus was het tijd voor nieuwe ideeën – en bleek het voor een behoorlijk aantal zangers ook het moment om afscheid van DOC te nemen en de energie op andere zaken te richten. Lieve Suzanne, Deirdre, Petra, Mariëlle en Christel: hartelijk dank voor alles, veel succes, en we zien elkaar ongetwijfeld weer!

Met gepaste trots presenteren wij nu het nieuwe DOC. Voor ons gevoel is DOC nu eigenlijk een nieuwe groep, het zou niet zo gek zijn om ons DOC 2.0 te noemen als dat niet zo ouderwets zou klinken. We hebben veel audities gehouden, en daarbij mooie muziek gemaakt en veel lol gehad met een leuke zangers en zangeressen, en nu hebben we twee geweldige nieuwe zangeressen bij DOC. Welkom, Vera en Hanneke!

Het nieuwe DOC is nu hard bezig met nieuw materiaal: nieuwe composities en nieuwe vormen om in te improviseren. We hebben er een heel fijn werkweekend opzitten met daarin ook ons eerste optreden nieuwe stijl. Volgende optredens van het nieuwe DOC komen er aan in februari 2018: in Arnhem en op het TIN festival voor geïmproviseerde muziek in Düsseldorf. Tot daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.